Logo Logo Logo
 
Svenska English

Spakstyrning för hjullastare


ExciControl WS
: Styr hjullastaren med joystick och reglage direkt monterade på armstödet. Säkerheten är mycket hög och systemet avaktiveras omedelbart då du tar tag i ratten.
Läs mer »

 

Knappsats för skogsmaskin

Knappsats med inbyggt CAN-interface

ExciPad 2006: Populär knappsats med möjlighet till 8 analoga och 35 digitala ingångar samt 21 digitala utgångar för lysdiodindikering. Anpassa joystick, färgsättning, symboler och bakgrundsbelysning så det passar dig.

Läs mer »


Styrsystem för tilt- och rotorkontroll 

ExciControl TRC: Komplett med dator, mjukvara, valfria joysticks och display. Patenterad lösning för en överlägsen mjukhet och känsla. Mycket enkel att installera och använda.

Läs mer »


Styrsystem för frontplog och sidovinge 

ExciControl Plog: Lättplacerat styrsystem med inbyggd backautomatik och möjlighet till radiostyrning. Manöverenhet med ergonomiskt placerade joysticks och knappar.

Läs mer »


Vi söker nya medarbetare

 
Många spännande uppdrag väntar och just nu söker vi en Tekniker.

De bästa idéerna kommer från förarhytten

De bästa lösningarna skapar vi tillsammans. Erfarenheter från både hytten och ritbordet gör våra produkter och system mycket populära bland användarna.  

Läs mer »

NYHETER


 

EXCIDOR AB


Vi utvecklar och tillverkar styrsystem, programvara, knappsatser och elektronik till förarmiljöer. Här hittar du applikationsanpassade system såväl som möjligheten att skapa nya.

KONTAKTA OSS


Excidor AB
Industrigatan 7
821 41 Bollnäs

Tel: 0278-136 70
Fax: 0278- 61 12 77
info@excidor.se
order@excidor.se
support@excidor.se